Menu Sluiten

Françoise CALLENS – DE RO

Françoise CALLENS – DE RO: Een vrouw met inzet voor anderen

Oorspronkelijk afkomstig uit Edingen, is Françoise De Ro een bekend gezicht in de regio. Als dochter en kleindochter van Edingenaren is haar verhaal diep geworteld in onze gemeenschap. Ze is getrouwd met Guy Callens en een trotse moeder van twee dochters en grootmoeder van vijf kleinkinderen.

Sommigen van jullie herinneren zich haar misschien nog als de glimlachende jonge serveerster van de bakkerij Dutilleux, die haar grootouders vroeger runden. Anderen kennen haar mogelijk vanwege haar grootvader, X. De Ro, die tijdens de Tweede Wereldoorlog burgemeester van Sint-Renelde was, of vanwege haar moeder Yvette, een gerespecteerde persoonlijkheid in de stad.

Professioneel heeft Françoise haar leven gewijd aan de zorg voor anderen. Na haar werk in de apotheek heeft ze zich ingezet in de ziekenhuismiddens, waar haar luisterend oor en beschikbaarheid zeer gewaardeerd werden. Altijd aandachtig, bood ze patiënten troost en vertrouwen, en werd voor velen een waardevolle steun.

Vandaag stelt Françoise zich met dezelfde passie en toewijding kandidaat. Haar eerlijkheid en gevoel voor rechtvaardigheid maken haar tot een vastberaden kandidaat die jullie belangen zal verdedigen. Ze laat zich niet intimideren en is bereid om te strijden voor wat rechtvaardig is.

Op 13 oktober, geef haar jullie vertrouwen, zoals zovelen dat voor jullie hebben gedaan. Françoise De Ro zal jullie zorgen en aspiraties met kracht en overtuiging vertegenwoordigen.