Menu Sluiten

 Mireille KAMWA

Mireille KAMWA

Mijn naam is Mireille Kamwa, ik ben 47 jaar, ik heb 2 kinderen en ik ben verpleegkundige in Home Saint Nicolas in Edingen. Ik woon nu al een aantal jaren in Edingen. Ik heb deze prachtige stad ontdekt toen ik de ADEPS-wandeltochten in de omliggende gemeenten deed; na afloop van deze activiteit heb ik in deze stad halt gehouden om de Sint-Niklaaskerk, het kasteel en het park van Edingen te bezoeken, die prachtig zijn.

Na meerdere heen-en-weertjes hebben we daarom besloten om de kosmopolitische stad Brussel te verlaten voor deze rustige, groene, veilige stad, met winkels en scholen in de buurt.

Ik had niet de ambitie om de politiek in te gaan, maar de laatste jaren is deze prachtige stad niet meer dezelfde op het gebied van veiligheid, mobiliteit en afvalbeheer…

Na rijp beraad heb ik besloten deel uit te maken van de politieke familie Génér’actions. We zijn een dynamisch en gemotiveerd team dat positieve verandering wil voor onze stad. Mijn wens is om de veiligheid, het afvalbeheer en de mobiliteit te verbeteren, en vooral om als verpleegkundige bij ouderen de hulp- en dienstverlening te versterken zodat zij kunnen genieten van fysiek en mentaal welzijn, zowel thuis als in rust- en verzorgingstehuizen (RVT’s). Met u, de inwoners van Edingen, aan onze zijde zullen we samen slagen.

Daarom nodig ik u uit om mij massaal te steunen op 13 oktober aanstaande, want samen zullen we slagen.

Ik reken op U.