Menu Sluiten

Andrew CLAES

ANDREW CLAES

Ik heb besloten om deze politieke uitdaging aan te gaan om één simpele reden: onze stad verdient het om bestuurd te worden met de inwoners in het middelpunt van elke beslissing. Op 24-jarige leeftijd studeer ik geschiedenis, een passie die me heeft geleerd dat we om vooruit te komen, naar de toekomst moeten kijken en lessen moeten trekken uit het verleden. Geschiedenis en politiek zijn nauw met elkaar verbonden: de toekomst voorspellen door ons verleden te onthouden, is de sleutel tot goede beslissingen!

Edingen is voor mij veel meer dan een plek op de kaart: het is mijn thuis. Geboren uit Enghiense ouders, ben ik opgegroeid met deze stad in mijn hart. Vandaag wil ik iets terugdoen voor Edingen door op een concrete manier bij te dragen aan haar toekomst. Met mijn ervaring als bewakingsagent breng ik ook een deskundige blik op veiligheid, een kwestie die me nauw aan het hart ligt zodat iedereen zich thuis veilig voelt.

Ik zet mijn eerste stappen in de politiek als open kandidaat, zonder partij of label, omdat ik geloof in een politiek die ideologieën overstijgt en het welzijn van onze gemeenschap vooropstelt. Mijn ambitie is duidelijk: een frisse en onafhankelijke kijk brengen op onze gemeenschappelijke uitdagingen, zodat Enghien een stad blijft waar het goed leven is, met een veelbelovende toekomst voor iedereen.