Menu Sluiten

Annelise DEVILLE

Annelise DEVILLE

Op 27-jarige leeftijd is Annelise Deville, juriste van opleiding en parlementair medewerkster, een geëngageerde figuur in onze gemeente. Als OCMW-raadslid en inwoner van Edingen sinds haar geboorte, zet ze zich actief in om dingen in beweging te brengen!

Dochter van Séverine Marchand, werkneemster bij de gemeentelijke administratie, en Christophe Deville, schepen en voormalig voorzitter van het OCMW, zet Annelise de familiale traditie van betrokkenheid voort.

Haar grootvader, Jean-Marie Deville, was 12 jaar lang schepen, en haar grootouders Marchand runden 10 jaar lang “De kleine bakkerij” in de Rue d’Hérinnes.

Kandidate voor de regionale en federale verkiezingen, en nu voor de gemeentelijke en provinciale verkiezingen, wil ze de jeugd en de positie van vrouwen in de lokale politiek promoten. Ze is vastbesloten om de inwoners van Edingen te vertegenwoordigen en een frisse wind te laten waaien door onze mooie stad.

Annelise zet zich ook in voor het behoud van de vele diensten in Edingen, een schone en veilige stad, en om initiatieven op het gebied van dierenwelzijn te ondersteunen.